Nieuwe PES 2019 partner club onthuld als DLC na de release

  Er is een nieuwe PES 2019 partner club onthuld. Het gaat hier om AS Monaco. Als onderdeel van de samenwerking komt er een speciale box art waarbij spelers van deze club een belangrijke rol spelen.

  Hierdoor wordt het Franse topteam onderdeel van PES 2019. Konami werkt nu aan een digitale versie van dit bekende voetbalteam en haar eigen stadion Stade Louis II.

  AS Monaco als PES 2019 partner club

  De nieuwe club is niet direct vanaf launch speelbaar. AS Monaco wordt als gratis downloadbare content aan het spel toegevoegd. Hierdoor kun je al snel met dit populaire Franse voetbalelftal aan de slag. De echte voetbalclub heeft sinds haar oprichting in 1924 maar liefst acht league titels, zes dometic cups en vele toelating tot Europese competities op hun naam staan.

  Jonas Lygaard, Senior Director Brand & Business Development bij Konami vertelt:

  "Dit is een uitgebreide overeenkomst met AS Monaco, die deze illustere club op een aantal manieren nauw zal laten samenwerken met KONAMI. Naast nauw samenwerken met de club om ervoor te zorgen dat ze perfect worden nagebootst binnen het spel, zijn we verheugd dat een speler van Radamel Falcao's kaliber ermee heeft ingestemd onze lokale ambassadeur te worden. We verheugen ons op een lang en productief partnerschap dat de schaal en ambitie zal tonen die KONAMI heeft voor de PES-serie. "

  Voor Konami is het fijn dat AS Monaco deze licentie verleend. Eerder brachten wij al het nieuws dat Borussia Dortmund dit spel niet terugkeert. Het team uit de Bundesliga heeft vroegtijdig met Konami het licentie-akkoord opgezegd, waardoor deze grote club niet speelbaar is.

  Release dit jaar

  PES 2019 komt 30 augustus naar PS4, Xbox One en PC. Er zijn twee fysieke edities van het spel. De standaard editie heeft Phillippe Coutinho, de nieuwe globale ambassadeur, op de cover staan en de speciale editie heeft sterspeler David Beckham op de voorzijde staan.

  Kun jij niet wachten op de release van dit spel? Eerder hebben wij al een Pro Evolution Soccer preview gepubliceerd die je meer details over dit spel vertellen.

  Pro Evolution Soccer 2019

  Verkijgbaar vanaf 30 august 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.