Nieuwe Persona 5 trailer verschenen op YouTube

  Er is een nieuwe Persona 5 trailer en deze laat zien wat we kunnen verwachten van de actie in de game. Daarnaast krijgen we ook al een klein voorproefje van de Engelse stemmen.

  Persona 5 is al een tijdje uit in Japan, maar nu komt de westerse release steeds dichterbij. Hierom heeft ontwikkelaar een nieuwe Persona 5 trailer gelanceerd. De trailer geeft ons een beter kijkje in het vechtsysteem en krijgen we beter zicht op het uiterlijk van de game dat eruit ziet als een Anime.

  Aan het begin van de nieuwe Persona 5 trailer zien we hoe het groepje kinderen een paleis infiltreren, alleen dit is geen normaal paleis. Het paleis zit namelijk vol met met schaduwfiguren. Jij zult moeten kiezen hoe jij het paleis zult betreden, doe je dit stil of gebruik je jouw persona om alle vijanden uit te schakelen?

  Zoals in elke Persona game zul je spelen als een middelbare scholier in Tokio. Je zult naar school moeten gaat, maar ook zijn er mogelijkheden om na schoolse activiteiten te beoefenen of een parttime baantje te hebben. Je moet dus goed plannen wat je na school gaat doen, want misschien kom je de volgende dag wel te laat op school.

  Nieuwe Persona 5 trailer laat meer gameplay zien

  Persona 5 zal de eerste mainline game zijn in een lange tijd. Het laatste grote Persona deel, Persona 4 (die later ook uitkwam voor PlayStation Vita onder de naam Persona 4 Golden), kwam namelijk uit in 2008. Daarna heeft de serie nog verschillende spin-off games gehad als Persona 4 Arena en rhythm game Persona 4 Dancing All Night.

  Hoewel Persona 5 al een tijdje in Japan verkrijgbaar is, zullen wij er nog even op moeten wachten. Vanaf 4 april zal de game wereldwijd verkrijgbaar zijn en kun je de game spelen op PlayStation 3 en PlayStation 4. Bij release zul je de mogelijkheid krijgen om de game in het Engels of in het Japans te spelen, zo kun je ook de originele stemmen in het spel horen.

  Persona 5

  Verkijgbaar vanaf 4 april 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.