Nieuwe Peaky Blinders trailer uitgegeven

  ''By order of the Peaky Blinders.'' Ja, de mannen zijn weer terug met een nieuw seizoen! BBC heeft een nieuwe Peaky Blinders trailer uitgegeven waarin een aantal zeer interessante beelden te zien zijn.

  Na het einde van seizoen 3 was het nog even afwachten of er daadwerkelijk een nieuw seizoen zou komen. Ondanks het open einde van het seizoen leken een paar deelnemende acteurs een te druk schema te hebben voor een nieuw seizoen, maar al vrij snel werd het duidelijk dat BBC zelfs twee nieuwe seizoenen gaat maken van Peaky Blinders.

  Peaky Blinders trailer

  De nieuwe Peaky Blinders trailer laat een aantal interessante beelden zien. Zo krijgen we een glimp van de nieuwe Italiaans-Amerikaanse groep te zien, de nieuwe bedreiging voor de Peaky Blinders. De leider van deze nieuwe groep wordt gespeeld door niemand minder dan Oscar-winnaar Adrien Brody.

  Ook zien we dat Tom Hardy weer terugkeert in het nieuwe seizoen van Peaky Blinders. Het is nog maar de vraag aan welke kant deze geheime drankproducent dit keer staat.

  Beste seizoen ooit

  Volgens hoofdrolspeler Cillian Murphy wordt het vierde seizoen van Peaky Blinders het beste seizoen van de serie tot nu toe.

  ''Ik denk dat seizoen 4 het beste seizoen wordt dat er tot nu toe is, ik kijk er zelf ook echt heel erg naar uit. We zijn net klaar met filmen en ik denk dat mensen heel erg verrast gaan worden.''

  Bekijk hierboven de nieuwe trailer van Peaky Blinders! Heb jij de serie gezien? Laat het ons hieronder weten in de reacties.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.