Nieuwe OxygenOS Update uitgebracht voor OnePlus

  OnePlus heeft zojuist een nieuwe OxygenOS update uitgebracht voor zijn OnePlus smartphone, namelijk de OxygenOS 2.2.0. Bij deze update horen enkele bugfixes, prestatieverbeteringen en nieuwe features. De update is vanaf vandaag beschikbaar.

  De software update is alleen beschikbaar voor de OnePlus 2, en komt niet naar de OnePlus One. De update bevat enkele vernieuwingen, en voegt enkele nieuwe features toe. Zo kun je nu de kleurtemperatuur van het scherm aanpassen via het Quick Settings menu. Ook kun je de zoekbalk verbergen en ondersteunt het toestel nu NTFS en exFAT bestanden.

  OxygenOS Update bevat kerstachtergronden

  Omdat de feestdagen ook weer om de hoek staan heeft OnePlus er een speciale verrassing bij gedaan. Je ontvangt bij de update namelijk nu ook enkele nieuwe achtergronden, die goed passen bij de tijd van het jaar. Zo is je telefoon meteen in de kerststemming.

  De update bevat verder bugfixes en zorgt ervoor dat de prestatie van het toestel wat beter wordt. OnePlus heeft aangegeven de update in fasen uit te brengen, dus het kan zijn dat sommige smartphones iets later zijn met de update.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.