Nieuwe Overwatch Skins getoond voorafgaand aan grote update

  Fans van de game Overwatch houden hun hart vast voor de update die morgen live zal gaan. Dan zullen namelijk flink wat cosmetische ingrepen worden gedaan én zal de nieuwe Blizzard World map speelbaar worden. Om spelers alvast een voorproefje te geven, heeft Blizzard een aantal nieuwe Overwatch skins laten zien die naar het spel komen.

  In een spel waarin alles je om de oren vliegt en je net als in Team Fortress 2 je net gedode vijanden belachelijk kan maken, is een frisse wind zo nu en dan nodig om spelers vast te houden. Daarom besloot Blizzard om 2018 te beginnen met een grote update waarin veel van het uiterlijk van Overwatch zal veranderen.

  Epic Overwatch Skins voor vijf helden

  Eind vorige week toonde de studio al een aantal nieuwe emotes en legendarische skins voor een drietal helden. Vandaag komt daar met de tweet van het Blizzard Twitteraccount nog een flinke dosis uiterlijke veranderingen bij.

  Of je nu fan bent van McCree, Symmetra, Zynyatta, Reaper of Junk Rat, vanaf morgen kan je ze allemaal in een nieuw pakje hijsen als je je een weg baant door tegenstanders. In de tweet geeft Blizzard ook aan dat er elke dag nieuwe voorwerpen getoond zullen worden voorafgaand aan de grote update, dus ook vandaag komt er weer grafisch spektakel langs waar Overwatch spelers morgen mee aan de slag kunnen. Mocht je geïnteresseerd zijn geworden in Overwatch, dan kan je het spel hier kopen voor de Xbox One.

  Overwatch Game of the Year Edition

  Verkijgbaar vanaf 23 may 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.