Nieuwe Overwatch skins aangekondigd door Twitch

  Er zijn nieuwe Overwatch skins aangekondigd. De nieuwe skins zullen ergens in mei verschijnen. Je kunt deze skins alleen niet op de gebruikelijke manier verkrijgen.

  Twitch heeft twaalf nieuwe Overwatch skins aangekondigd die volledig in het thema staan van de Overwatch League. De skins werden aangekondigd tijdens het meest recente Twitch Day event.

  De skins met een Overwatch League thema zijn voor onder andere alternatieve 'away' skins voor Ana, D.Va, Junkrat, Genji, Lucio en Osira. Dit zijn natuurlijk pas zes van de twaalf skins, want de andere skins zijn voor Reinhardt, Sombra, Widowmaker, Winston, Zarya en Zenyatta.

  Alle skins voor de eerdergenoemde karakters zijn via de Twitch Overwatch League All-Access Pass te verkrijgen. Via dit pakket kreeg je al een aantal andere voordelen, waaronder andere skins en sprays die je in-game kunt gebruiken. Ook ontvang je specifieke Twitch goodies zoals bijvoorbeeld een chat badge.

  Wanneer de skins precies uitgebracht worden is nog onzeker. Het enige wat vaststaat is dat ze ergens in mei komen. Eerdere skins die exclusief via de All-Access Pass werden vrijgegeven waren altijd early access. Of dat ook het geval gaat zijn voor deze nieuwe Overwacht skins is nog niet zeker.

  Nieuwe Overwatch skins na Retribution event

  De nieuwe Overwatch skins komen op de hielen van de vorige lading aan skins die tijdens het lopende Retribution event aan het spel werden toegevoegd. De Overwatch Retribution PvE missie is vorige week van start gegaan. In dat event kunnen spelers de rol van Genji, Moira, McCree of Reyes (Reaper) op zich nemen om vervolgens te strijden tegen de troepen van Talon.

  Wanneer de missies volbracht worden, kunnen spelers meer dan 100 verschillende items winnen. Dit kunnen emoji intro's, sprays en nog veel meer zijn. Het evenement loopt nog tot en met 30 april.

  De makers van Overwatch, Blizzard kondigden vorige week ook de ticketsale en date van BlizzCon 2018 aan. BlizzCon 2018 gaat dit jaar van start op vrijdag 2 november in het Anaheim Convention Center in Anaheim. De ticketverkoop gaat op 9 mei van start.

  Overwatch

  Verkijgbaar vanaf 24 may 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.