Nieuwe Overwatch Heroes en maps besproken door Blizzard

  Blizzard Entertainment heeft nieuwe informatie gedeeld over haar toekomstplannen voor het succesvolle Overwatch. Zo heeft het bedrijf nieuwe Overwatch heroes en maps besproken in de nieuwe blogpost. Verder geeft het bedrijf ook meer informatie over Competitive Play.

  De nieuwe Overwatch Heroes en maps hebben op dit moment nog geen prioriteit, dat klinkt ook logisch aangezien er op dit moment al 21 Heroes in de game zitten en men ze nog steeds niet allemaal meester heeft gemaakt. De nieuwe Overwatch Heroes laten dus nog even op zich wachten, maar een nieuwe map is al wel in een vergevorderd stadium. Blizzard heeft laten dat ze naast plannen voor nieuwe Overwatch Heroes in ieder geval al 1 map heeft waar op dit moment aan wordt gewerkt.

  Deze nieuwe map is een aantal keer getest en wordt op dit moment aangepast door het art team van Overwatch om deze in een later stadium toe te voegen aan de game. De map wordt volgens Blizzard constant getest op problemen of veranderingen in speelbaarheid. Het is voor het bedrijf van groot belang dat elke nieuwe map die wordt toegevoegd aan de game ook goed speelbaar is en dat er geen problemebn in de balans van een map zijn. Verder laat de uitgever ook weten dat het team op dit moment ook nog met een aantal andere maps bezig is, maar dat deze nog in een prototype fase is.

  Nieuwe Overwatch Heroes laten op zich wachten maar Competitive play komt eraan

  Hoewel we voorlopig dus nog geen nieuwe Overwatch Heroes hoeven te verwachten voor de populaire team-based shooter, komt er binnenkort wel een update voor Competitive Play. De nieuwe spel modus laat je aan de slag gaan om in rang te kunnen stijgen. Om in rang te kunnen stijgen moet je potjes winnen. Dit klinkt misschien logisch, maar volgens Blizzard ligt dit toch een stuk minder eenvoudig dan je in eerste instantie zou denken.

  Het nieuwe Competitive Play wordt dus binnenkort uitgerold, maar in de blogpost wordt ook gezegd dat deze nieuwe feature niet meteen optimaal zal werken. Blizzard waarschuwt spelers dat de nieuwe feature simpelweg een paar seizoenen moet draaien voordat de ontwikkelaar er tevreden over is.

  Overwatch

  Verkijgbaar vanaf 24 may 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.