Nieuwe Overwatch held onthuld; Hero 28 is Hammond de Hamster

  Er is een nieuwe Overwatch held bekendgemaakt. Het betreft Hammond de Hamster die zijn opwachting gaat maken in de Activision Blizzard game als Hero 28. Je kunt nu al aan de slag met de hamster.

  Activision Blizzard

  Op Twitter heeft Blizzard de nieuwe Overwatch held bekendgemaakt met een korte trailer die je in de onderstaande tweet nog even kunt bewonderen. We zien Hammond de Hamster in zijn mechanische hamsterbal in Australie landen en heeft dan ook de toepasselijke bijnaam 'Wrecking Ball'. Hoewel het nog niet bekend is wanneer Hammond officieel aan het roster wordt toegevoegd, kun je op de PTR van Overwatch alvast aan de slag.

  Wrecking Ball zal gewoonlijk spelen als een tank dankzij een machinegeweer die de kogels om je ogen laat vliegen. Om zichzelf te beschermen kan hij ook een tijdelijk schild om zichzelf creëren en met zijn 'Pliedriver' abilitie kan hij schade aanrichten door tegen de grond aan te beuken waardoor vijanden in de lucht vliegen. Je zou misschien denken dat hij door zijn kracht niet snel is, maar dankzij de 'Roll' abilitie kan hij super snel bewegen.

  Hammond is trouwens geen onbekende voor alle Overwatch helden, want Winston en Hammond ontsnapten beide uit de Horizon Lunar Colony. Beide waren proefdieren die door genetische aanpassingen groot en slim werden, maar eindigde op andere plaatsen op aarde. Hammond bouwde zijn ontsnappingsshuttle om tot de mech die we in de trailer zien.

  Nieuwe Overwatch held na Endorsement System

  Eerder deze week werd het Overwatch Endorsment System aangekondigd waardoor spelers die vriendelijk zijn rijkelijk beloond worden. Wanneer iemand het goed doet, kun je dat laten weten waardoor die speler dubbel XP verdient. Het systeem wordt via een update toegevoegd. Een andere recente update bracht plastic Nerf balletjes naar het spel waardoor je elkaar in het spel ook kunt afmaken door middel van plastic geweld.

  Overwatch

  Verkijgbaar vanaf 24 may 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.