Nieuwe Overwatch gameplay trailer onthuld

  Een nieuwe Overwatch gameplay trailer is onthuld. Naast al reeds bekende karakters in de game maken we in de trailer kennis met enkele nieuwe karakters zoals D.VA, Mei en Genji.

  Op Blizzcon, dat afgelopen weekend plaatsvond, werd een hoop bekendgemaakt over de verschillende IP's van Blizzard. Zo werd bekendgemaakt dat Overwatch volgend jaar op de PC verschijnt, maar ook een Xbox One en PlayStation 4 versie krijgt. Daarnaast wordt de game niet free to play, iets wat men wel had verwacht. Microtransacties vormen daarnaast geen onderdeel van de game.

  Overwatch gameplay trailer - nieuwe karakters

  In de Overwatch gameplay trailer zie je drie nieuwe karakters die niet in de closed beta zitten die momenteel aan de gang is. Deze karakters zijn Genji, D.VA en Mei. Genji is een soort cyborg ninja die met zijn wapen kogels kan deflecteren, Mei is een soort eskimo die met ijs te werk gaat en D.VA kan een soort robot oproepen waar ze in kan zitten. Deze drie lijken een waardevolle toevoeging voor de uiteindelijke versie van Overwatch.

  Op dit moment zit Overwatch in de beta. Wij hebben de beta al gespeeld en voor een oordeel kun je onze hands-on lezen. Als je zelf aan de slag kan met de beta, kun je hier lezen welke hero voor jou het meest geschikt is!

  Overwatch

  Verkijgbaar vanaf 24 may 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.