Nieuwe Oppo RX17 smartphones aangekondigd voor Europa

  De nieuwe Oppo RX17 smartphones zijn aangekondigd. De smartphones zullen vanaf 16 november beschikbaar zijn in enkele landen binnen Europa. Dit zijn Italië, Frankrijk, Spanje en ook Nederland. De officiële lancering van de nieuwe RX17 Pro en RX17 Neo vond plaats in Milaan.

  Eigen foto

  De nieuwe smartphones van Oppo vallen meteen op door het design. De RX17 Pro heeft namelijk een kleurverloop, waardoor de smartphone van Oppo er vanuit ieder oogpunt anders uitziet. De RX17 Pro heeft een 6.4 inch ‘waterdrop’ scherm. De notch is erg klein en het scherm bedekt meer dan 91 procent van de voorkant van de telefoon. In het beeldscherm zit een ‘Hidden Fingerprint Unlock’. Daarnaast kunnen er meerdere functies tegelijk worden gebruikt met behulp van de Smart Bar. Hierdoor kun je berichten beantwoorden terwijl je de app waarin je aan het werk was niet hoeft af te sluiten.

  RX17 heeft een erg goede camera

  Daarnaast is de camera van de RX17 Pro uitstekend. De smartphone van Oppo heeft een 25MP voorcamera en een 12MP dual-pixel camera aan de achterkant. Er kunnen prachtige nachtfoto’s worden gemaakt met behulp van de Ultra Night Modus. Hierdoor heb je scherpere foto’s bij weinig licht. De beelden worden ook automatisch gestabiliseerd door de Optical Image Stabilization. Eerder was de Oppo R15 beschikbaar in Nederland. Nu komt Oppo dus met maar liefst twee nieuwe smartphones.

  Een andere toffe feature van de nieuwe RX17 Pro is het Ultrasnel opladen. In 10 minuten heb je deze smartphone al 40 procent opgeladen. Na 35 minuten is de RX17 Pro helemaal opgeladen. Verder heeft de RX17 Pro een Snapdragon 710 en 128 GB opslagruimte.

  Twee Oppo RX17 smartphones aangekondigd

  De tweede smartphone die Oppo heeft aangekondigd is de RX17 Neo. Het scherm van de RX17 Neo is even groot als dat van de Pro versie. De camera is ook van dezelfde kwaliteit. Er wordt een iets mindere processor gebruikt, namelijk de Qualcomm 660 Processor.

  De RX17 Pro heeft een adviesprijs van 599 euro en is vanaf 15 november verkrijgbaar in Nederland. De RX17 Neo heeft een adviesprijs van 349 euro en is vanaf 8 november verkrijgbaar in Nederland. Deze week is de smartphone al de pre-orderen bij Mediamarkt. Voor de volledige specs kun je de site van Oppo bekijken!

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.