Nieuwe NVIDIA SHIELD TV gelanceerd op CES 2017

  De nieuwe NVIDIA SHIELD TV is gelanceerd op CES 2017. De nieuwe versie van NVIDIA's media streamer is voorzien van vernieuwd design en 4K en HDR ondersteuning.

  NVIDIA heeft vandaag de nieuwe NVIDIA SHIELD TV onthuld, een open-platform media streamer, stoelend op bloedstollend snelle, hoogwaardige visual computing technologie die ongeëvenaarde ervaringen levert op het gebied van streaming, gaming en AI.

  De NVIDIA SHIELD TV is uitgerust met een strak, nieuw design en geleverd met zowel een afstandsbediening als een game-controller. Volgens NVIDIA levert SHIELD de beste, meest complete entertainment ervaring voor in de huiskamer. Jen-Hsun Huang, CEO van NVIDIA, onthulde het apparaat tijdens zijn Keynote speech op CES 2017.

  NVIDIA SHIELD TV

  Topprestaties met de NVIDIA SHIELD TV

  Volgens het bedrijf is de nieuwe NVIDIA SHIELD TV de meest geavanceerde streamer ter wereld. Het apparaat biedt een 4K HDR kwaliteit, NVIDIA gaming prestaties en toegang tot een grote bibliotheek aan mediacontent door ondersteuning van Amazon Video, Netflix,YouTube, Google Play Movies en VUDU.

  Daarnaast is het apparaat ook in staat om games te streamen. De bibliotheek waar gebruikers van de NVIDIA SHIELD TV uit kunnen kiezen bestaat momenteel uit duizenden games en binnenkort komen daar grote games van Ubisoft bij, zoals Watch Dogs 2, Assassin's Creed Syndicate en For Honor. Nieuwe releases van Ubisoft zullen beschikbaar komen op te streamen op de NVIDIA SHIELD TV wanneer deze voor de PC verschijnen.

  NVIDIA SHIELD TV

  In de komende maanden zal SHIELD TV aangevuld worden met een serie AI-vaardigheden die home entertainment moet transformeren. Zo krijgt het apparaat ondersteuning voor Google Assistant, SmarThings Hub technologie integratie en NVIDIA SPOT.

  De nieuwe NVIDIA SHIELD TV is nu beschikbaar voor pre-orders in de Benelux, andere Europese landen, de Verenigde Staten en Canada en zal lanceren op 16 januari voor 229.99 euro, inclusief controller en afstandsbediening. SHIELD Pro komt later deze maand beschikbaar met een controller, afstandsbediening met headset jack en 500GB opslagruimte.

  NVIDIA SHIELD TV

  Features die aangekondigd zijn voor de nieuwe SHIELD TV zullen ook beschikbaar komen voor bestaande SHIELD apparaten middels een over-the-air software upgrade, beschikbaar in januari.

  Meer informatie over de NVIDIA SHIELD TV is beschikbaar op de website van NVIDIA.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.