Nieuwe NVIDIA Game Ready Driver release voor GeForce gamers

  Vandaag is de nieuwe NVIDIA Game Ready Driver release voor Heroes of the Storm 2.0 en Warhammer 40.000 Dawn of War 3. Er zijn ook drie VR games die door de nieuwe Game Ready Drive geoptimaliseerd worden.

  Warhammer 40.000 Dawn of War 3 komt uit op Koningsdag en de bijbehorende Game Ready Driver is vandaag uitgebracht door NVIDIA. De driver verbetert de spelervaring voor mensen met een GeForce GPU en zorgt voor betere prestaties en gameplay.

  Daarnaast is de driver ook bedoeld voor drie nieuwe VR games: Batman Arkham VR, Rick and Morty Virtual Rick-ality en Wilson's Heart. Ook op VR toestellen zorgt de nieuwe driver voor een betere ervaring, wat zeker op dit platform erg belangrijk is.

  Nieuwe NVIDIA Game Ready Driver release is vandaag

  Het launch event van Heroes of the Storm 2.0 ging vandaag van start. De 2.0 update voegt nieuwe helden toe aan de game van Blizzard. De Game Ready Driver die NVIDIA vandaag heeft uitgebracht, is ook met deze nieuwe update van Heroes of the Storm te gebruiken. In onze review kreeg Heroes of the Storm een 9.0.

  Warhammer 40.000 Dawn of War 3 kreeg in onze review een 8.0. Batman Arkham VR is ook door ons gerecenseerd en kreeg hier een 7.5. Aan het begin van dit jaar kondigde NVIDIA Geforce Now aan voor de PC, een streamingdienst voor games.

  Heroes of the Storm

  Verkijgbaar vanaf 2 june 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.