Nieuwe Nokia 2.1 vanaf vandaag in de winkels verkrijgbaar

  De nieuwe Nokia 2.1 is de nieuwste smartphone van Nokia en vanaf vandaag verkrijgbaar in Nederland. Het nieuwe toestel zal 50% procent beter presteren dan de Nokia 2.

  Nokia

  De telefoons van Nokia zijn sinds een lange tijd weer wat populairder. De nieuwste smartphone is geschikt voor mensen die veel reizen. Door middel van een groter scherm en twee luidsprekers aan de voorkant van het toestel, is deze ideaal voor entertainment tijdens de reis. Daarnaast heeft de Nokia 2.1 een batterij het volhoudt van het moment dat je opstaat totdat je weer naar bed gaat.

  De nieuwe smartphone van Nokia is goedkoop vergeleken met andere smartphones, namelijk 119 euro. Nokia richt zich al wat langer ook op het goedkopere segment.

  Specificaties van de nieuwe Nokia 2.1

  Het nieuwe toestel van Nokia heeft een 5,5 inch HD-scherm. Met dit scherm, dat 20% groter is dan die van de Nokia 2, kun je gemakkelijk HD videos bekijken.

  Ook de camera van de nieuwe Nokia is van goede kwaliteit. Het toestel heeft een 5MP camera aan de voorkant en een 8MP camera aan de achterkant.

  Ook het uiterlijk van de nieuwe Nokia 2.1 is heel simpel, maar door het metalen design valt hij toch op. De achterkant is gemaakt van polycarbonaat, wat ervoor zorgt dat die er voor een lange tijd goed uit blijft zien.

  Android Oreo

  Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van een besturingssysteem speciaal gemaakt voor toestellen met 1GB RAM of minder. Het Android Oreo systeem zorgt ervoor dat je meer kunt opslaan en dat je hierbij minder data verbruikt.

  Android Oreo zorgt ervoor dat de nieuwste beveiligingsupdates altijd meteen worden gedownload. Daarnaast zijn de vooraf geïnstalleerde apps veel lichter, waardoor je twee keer zoveel opslagruimte hebt dan bij vorige versie van Android besturingssysteem.

  De Nokia 2.1 kost 119 euro en is vanaf vandaag verkrijgbaar in het blauw, koper blauw, en zilver grijs.

  ┬ę 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.