Nieuwe Nintendo Direct op donderdag 12 november

  Dáár is hij weer! Nintendo heeft zonet bekendgemaakt dat op donderdag 12 november om 23:00 een nieuwe Nintendo Direct wordt uitgezonden met informatie over nieuwe Wii U en 3DS games.

  Het was even stil rond de Nintendo Directs. De laatste Nintendo Direct die werd uitgezonden was dan ook deze zomer tijdens de E3. Na het overlijden van Nintendo’s voormalige directeur Satoru Iwata was de toekomst van de grappige maar ook informatieve presentaties even onzeker.

  Paar maanden terug werd bekendgemaakt dat, ondanks het overleiden van Satoru Iwata, de Nintendo Directs gewoon door zullen gaan. Nintendo bleef echter nieuws vrij geven in losse filmpjes en aankondigingen in plaats van om de zoveel maanden een Nintendo Direct uit te zenden die veel informatie geeft.

  Informatie over nieuwe Wii U- en Nintendo 3DS-games

  Maar nu is het eindelijk toch weer zo ver; op donderdag 12 november om 23:00 zal Satoru Shibata, de directeur van Nintendo of Europe, de presentatie geven. Of hij dat ook zal doen voor de Verenigde Staten en Japan is nog niet bekend.

  De presentatie is op donderdag 12 november vanaf 23:00 op Twitch en de Nintendo Direct-website te bekijken.

  Waar hopen jullie op? Eindelijk de bevestiging of Twilight Princess HD echt is? Of misschien toch liever een nieuw personage voor Smash Bros? Laat het ons weten in een reactie!

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.