Nieuwe Nintendo 3DS bundel aangekondigd in Pokémon thema

  Pokémon viert alweer zijn twintigste verjaardag en dat wordt ook zeker gevierd. Nintendo en Pokémon komen hierom met een gloednieuwe Nintendo 3DS bundel helemaal in het Pokémon thema.

  Je krijgt in de nieuwe bundel de Pokémon Red en de Pokémon Blue game. Naast deze nieuwe bundel heeft Pokémon nog meer promotiemateriaal bekendgemaakt zoals een Superbowl reclame die tijdens de wedstrijd op 7 februari wordt uitgezonden.

  Nintendo 3DS bundel bevat iconische pokémon games

  Deze speciale nieuwe Nintendo 3DS bundel wordt op 27 februari uitgebracht. De bundel bevat naast de iconische Pokémon games ook twee Pokémon faceplates, in het thema van de eerste twee games uit de serie: Pokémon Red en Blue. De digitale versie van de games worden ook aan de handheld toegevoegd. Op 27 februari komen ook Pokémon Red, Blue en Yellow uit in de Nintendo eShop.

  Pokémon heeft nog veel meer verrassing in petto voor zijn twintigste verjaardag, waaronder het herprinten van de originele Pokémon ruilkaarten, het lanceren van de Pokémon Go app en de release van enkele zeldzame Pokémon amiibo. De prijs van de bundel is momenteel nog niet bekend. Ook is nog niet bekend of de bundel behalve in Noord-Amerika ook in Europa wordt uitgebracht.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.