Nieuwe Netflix serie DARK vanaf 2017 te zien op Netflix

  De nieuwe Netflix serie DARK is vanaf volgend jaar op Netflix te zien. DARK is van Duitse komaf en speelt zich af in de hedendaagse tijd. De serie komt van TV Network.

  In de serie draait het om de verdwijning van twee kinderen uit een Duits dorp en de dubbele levens die sommige mensen in de serie leiden. Ook de gefragmenteerde relaties binnen vier families komen in de serie aan bod. Uiteindelijk komen er allerlei vreemde supernatural fenomenen voor in de serie die dateren uit het jaar 1986 uit hetzelfde dorp. De afleveringen zijn een uur lang en het hele seizoen bevat tien afleveringen.

  Nieuwe Netflix serie DARK wordt Netflix Original

  De DARK serie wordt de eerste nieuwe Netflix Original serie die in Duitsland is gemaakt. Bekende andere Netflix Original series zijn bijvoorbeeld Narcos, de serie over het leven van de beruchte drugsbaron Pablo Escobar.

  Erik Barmack, de vice-president van International Originals bij Netflix verwacht dat de serie aan zal slaan bij veel mensen. De Netflix Original serie wordt dit jaar geproduceerd en geschoten en is vanaf volgend jaar te zien op Netflix. Wanneer de nieuwe serie voor het eerst te zien is op Netflix in 2017, is nog onduidelijk op het moment.

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.