Nieuwe Netflix anime series aangekondigd

  Er zijn in totaal twaalf nieuwe Netflix anime series en een nieuwe film aangekondigd. De aankondiging vond plaats tijdens het Anime Slate 2017 evenement in Tokio.

  De series en films zullen de komende jaren uitkomen. In de lijst staan titels van originele series naar remakes. De lijst bevat titels als Devilman Crybaby, A.I.C.O. Incarnation, Canon Busters en meer. Het aanbod van het aantal Netflix anime’s en series is momenteel niet al te groot, daar gaat dus verandering in komen.

  Dertien nieuwe Netflix anime series en films

  Een van de beste titels die in de lijst staat is Devilman Crybaby. De serie is gebaseerd op de klassieke series van Go Nagai en gaat over een wereld die overgenomen wordt door een demonen soort. De serie zal bestaan uit tien afleveringen en komt in de zomer van 2018 naar Netflix. Bekijk de trailer bovenaan de pagina.

  Daarnaast hebben we ook A.I.C.O. Incarnation dat gaat over een meisje dat haar familie is verloren tijdens de Burst. Ze leert over de puzzel die zich bevindt in haar lichaam en het antwoord daarvan ligt in middenin de Burst. De serie bevat een teaser trailer en komt in de zomer van 2018 uit met twaalf afleveringen.

  De aankondiging bevatte naast de bovenstaande titels de volgende lijst:

  • Canon Busters – Deze serie gaat over een robot die gemaakt is voor vriendschap en hij gaat met twee andere robots op avontuur om zijn beste vriend te vinden.
  • B: The beginning – Deze crime thriller komt met twaalf afleveringen in de zomer van 2018 uit. Het verhaal gaat over het onderzoek naar een seriemoordenaar die los geslagen is.
  • Sword Gai: The animation – Een actie fantasie
  • Fate/Apocrypha – Clans strijden in deze serie om een heilige graal. Er komen in totaal 25 afleveringen.
  • Children of the Whales – Dit verhaal gaat over 500 mensen die op een schip over een planeet zeilen.
  • Baki – Deze serie volgt een jongen zijn missie waarbij hij zijn vader verslaat als beste vechter van de wereld. Er komen 26 afleveringen van de serie die is gebaseerd op de klassieke martial arts manga.
  • Kakegurui – Deze serie volgt een groep jongeren die zich aanmeldt voor een academie die speciaal gemaakt is voor gokken. De serie is in 2018 te verwachten.
  • Knights of the Zodiac: Saint Seiya – Dit wordt een remake van de klassieke serie uit de jaren 80. Er komen in totaal twaalf afleveringen uit.
  • Rilakkuma Series – Deze anime gaat over een mascotte beer die rond heel Japan wordt verkocht. Er komen in totaal 13 afleveringen voor uit.
  • Lost Song – Dit verhaal gaat over twee meisjes die helende krachten hebben wanneer zij zingen. Daarnaast kunnen ze ook water creëren. De anime staat voor 2018 op de planning en zal uitkomen met twaalf afleveringen.
  • Godzilla: Monster Planet - Deze Netflix anime film speelt zich af in 2048. De wereld is overgenomen door kaiju en een groep mensen probeert deze terug te krijgen.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.