Nieuwe Need for Speed trailer toont racemodi

  De releasedatum van de nieuwe Need for Speed kruipt steeds dichterbij en mondjesmaat komt er meer info naar buiten over de titel. Ook vandaag weer, met de komst van een nieuwe Need for Speed trailer die verschillende racemodi en delen van de wereld toont.

  Met de belofte dat de wereld van de nieuwe Need for Speed, zijn de verwachtingen qua mogelijkheden in het spel hoog. De nieuwe Need for Speed trailer laat zien dat het wat betreft rijmogelijkheden wel snor.

  Need for Speed trailer belooft grootste wereld ooit

  Spelers kunnen zowel in de woestijn buiten de stad rondscheuren, als in de buitenwijken, binnenstad of industrieterrein. Afhankelijk van de locatie, zijn er verschillende soorten races beschikbaar. De klassieke sprint races waarbij je van A naar B moet rijden, zitten er uiteraard in. Maar verwacht ook driften, dragraces en politieachtervolgingen.

  Dat laatste is in Need for Speed games nog steeds iconisch. Zowel tijdens het vrije rondrijden, als tijdens een race kan de politie voor een onverwachte factor zorgen. Want waar jij je best doet de perfecte racelijn aan te houden, probeert de politie jou zo hard mogelijk van de weg te rammen.

  Need for Speed Payback komt op 10 november uit voor PlayStation 4, Xbox One en PC.

  Need For Speed: Payback

  Verkijgbaar vanaf 10 november 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.