Nieuwe Need for Speed Payback trailer uitgebracht

  De nieuwste Need for Speed Payback trailer is uitgebracht op het officiële YouTube kanaal van Need for Speed. De trailer bevat beelden uit de game en een uitleg over tuning in Need for Speed Payback.

  Need for Speed Payback levert een dieper customization systeem om de perfecte auto te creëren. Voor het eerst in de Need for Speed game series introduceren de ontwikkelaars ‘derelicts’. Daarmee kunnen spelers klassieke vintage voertuigen ontdekken en die van top tot teen verbouwen. Zo kan iedere speler zijn of haar unieke super auto maken.

  Informatie Need for Speed Payback trailer

  In de trailer vertelt Ravindra 'Rav' Chaudhry, oftewel de Alchemist, over tuning en het bouwen van een droomauto. De speler moet slim denken bij het maken van de droomauto aangezien er meer variatie aan onderdelen is dan ooit te voren. Daarnaast hebben spelers geen limiet, zoals met body kits. Alle onderdelen van de auto kunnen worden aangepast naar wens.

  Om al deze onderdelen te kunnen ontgrendelen moet de speler evenementen voltooien en vervolgens een ‘speed card’ uitkiezen. Hoe hoger de positie is waarmee je over de finish rijdt, hoe meer je krijgt. Voor iedereen die geen zin heeft om te racen maar wel de auto wilt pimpen, kunnen naar een garage rijden voor upgrades van je motor en aandrijving.

  Need For Speed: Payback

  Verkijgbaar vanaf 10 november 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.