Nieuwe Need for Speed game release in 2017

  Ghost Games, de ontwikkelaar die vorig jaar debuteerde met haar werk aan de Need for Speed franchise, zal ook de volgende Need for Speed voor haar rekening nemen. De ontwikkelaar heeft laten weten dat er geen nieuwe Need for Speed in 2016 zal zijn, maar dat Ghost Games met een nieuwe Need for Speed game release in 2017 komt.

  Verder is er nog niet zoveel bekend over de game die pas voor volgend jaar op de planning staat. De ontwikkelaar heeft laten weten dat de game in nauwe samenwerking met de NFS community gemaakt zal worden. Ghost Games zal ook een aantal fans van de serie naar haar studio laten komen om zo in samenwerking met hen de optimale Need for Speed te maken. Hoewel de vorige Need for Speed een behoorlijk succes was, waren er ook fans die niet tevreden waren over het spel en liever een andere invulling van hun favoriete franchise te zien.

  Het lijkt er dus op dat Ghost Games nog meer naar haar fans gaat luisteren om een nieuwe Need for Speed game release te maken die voor zowel de Need for Speed fans als voor de casual racefans een leuke ervaring gaat zijn. Hoe ze daar invulling in gaat brengen is nog niet geheel duidelijk, aangezien niet elke fan hetzelfde wil. Zo zijn er Need for Speed spelers die zweren bij de tuner vibe die Underground en Most Wanted hadden, maar andere Need for Speed spelers hebben juist liever een game zoals Hot Pursuit of Shift.

  Nieuwe Need for Speed game release, het blijft wachten tot volgend jaar

  Wat we volgend jaar gaan zien van de nieuwe Need for Speed is nog niet geheel duidelijk, het is in elk geval zeker dat we geen nieuwe Need for Speed in 2016 gaan zien. Hoewel er meestal wel elk jaar een nieuwe Need for Speed uitkomt, hoeven we er dit jaar dus geen te verwachten, maar zien we een nieuwe Need for Speed game release in 2017.

  Het zal voor de fans waarschijnlijk een zoete teleurstelling zijn, aangezien ze wel kunnen zien dat Ghost Games de franchise serieus neemt en het liefst een product aflevert waar de fans ook achterstaan. Anderzijds krijgen zij geen nieuwe Need for Speed in 2016, maar uiteindelijk kun je op het gebied van racinggames ook nog veel andere dingen verwachten. Zo is onlangs Dirt Rally nog uitgekomen en zal later dit jaar het mooie Assetto Corsa nog naar je spelcomputer komen.

  Need for Speed

  Verkijgbaar vanaf 5 november 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.