Nieuwe Need for Speed game handelsmerk aangevraagd

  Een nieuwe Need for Speed game is mogelijk op komst. EA heeft namelijk een handelsmerk voor een Need for Speed-gerelateerde game geregistreerd. Details over de inhoud en vorm van de game zijn nog onbekend.

  EA heeft een handelsmerk voor een nieuwe Need for Speed game geregistreerd bij de European Union Intellectual Property Office (EUIPO). Deze instantie registreert handelsmerken voor het gebruik van intellectueel eigendom in Europa. Het handelsmerk dat is geregistreerd door EA heeft Need for Speed Arena.

  Handelsmerk voor nieuwe Need for Speed game aangevraagd

  Volgens de pagina van het EUIPO is de aanvraag geregistreed op 7 november en zou het gaan over "computer game software", "downloadable computer game software" en "video game software". Bovendien worden er enkele services beschreven waaronder het aanbieden van een online computerspel.

  Verder biedt de website van het EUIPO weinig informatie, al wordt wel aangegeven dat meer informatie zal volgen wanneer de aanvraag goedgekeurd is. De naam suggereert dat het ofwel om een mobile game gaat, of om een e-sports variant van de racefranchise.

  Nieuwe Need for Speed game


  Bovendien is het ook mogelijk dat het de nieuwe Need for Speed game zal worden. Ghost Games, de studio die verantwoordelijk was voor Need for Speed: Rivals en de reboot van Need for Speed is namelijk bezig met de productie van een nieuwe Nieuwe Need for Speed game, die in 2017 uitkomt.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.