Nieuwe Naruto to Boruto Shinobi Striker trailer uitgebracht

  Er is een nieuwe Naruto to Boruto Shinobi Striker trailer uitgebracht door Bandai Namco. In de trailer krijgen we een hoop nieuwe informatie over de game, zoals verschillende type personages. Bekijk de trailer bovenaan de pagina.

  Nadat Naruto to Boruto Shinobi Striker werd aangekondigd, wachten we al op nieuwe informatie van de game. Met de komst van de nieuwe trailer krijgen we een betere blik op welke gamemodi de game precies zal bevatten.

  In Naruto to Boruto Shinobi Striker is het mogelijk om met twee teams, bestaande uit elk 4 spelers, het tegen elkaar op te nemen. In totaal vechten er dus 8 ninja's in een arena waarin spelers ook verticaal kunnen rennen om zo de hogere punten uit de map op te zoeken. Verder bevat de game ook een co-op modus.

  Details over de Naruto to Boruto Shinobi Striker trailer

  De trailer focust zich op de verschillende type personages die voorbijkomen. Wij hebben deze vier types op een rij gezet:

  • Attack-type: hierin zitten onder andere Naruto Uzumaki, Kakashi Hatake & Pain. Het attack-type is vooral gefocust op sterke en snelle aanvallen.
  • Ranged-type: hierin zitten onder andere Sasuke Uchiha, Itachi Uchiha & Konan. Het ranged-type is vooral gefocust op aanvallen van een langere afstand.
  • Defense-type: hierin zit Kisame Hoshigaki. Het defense-type maakt het mogelijk om aanvallen te doen die defensief zijn opgesteld (dus ter bescherming).
  • Heal-type: hierin zit Sakura Haruno. Het heal-type kan de levens van zichzelf en andere spelers binnen zijn team laten terugkomen.

  Ook bevat de game een nieuwe Barrier-modus. Hierin zijn de teams opgesplitst in Offense of Defense, waarna ze een baas moeten verslaan. Als laatste is er een flag-modus. Hierin moet elk team de vlag van het andere team zien te bemachtigen en terugbrengen naar hun eigen territorium.

  De vorige Naruto game, Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 4 Road To Boruto, krijgt een legacy editie voor de PlayStation 4, Xbox One en PC. Hierin zullen de eerste drie Ultimate Ninja Storm games zitten en Ultimate Ninja Storm 4 Road to Boruto. Naast de games bevat de legacy editie ook een exclusieve metal case en een Naruto artbook.

  Een exacte releasedatum voor Naruto to Boruto Shinobi Striker is nog niet bekend. De game moet ergens in 2018 uitkomen voor PlayStation 4, Xbox One, PC.

  Naruto to Boruto Shinobi Striker

  Verkijgbaar vanaf 30 august 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.