Nieuwe MSI laptops onthuld tijdens CES 2019

  Er is een tweetal nieuwe MSI laptops onthuld tijdens CES 2019. Het Taiwanese bedrijf laat met de nieuwe GS75 Stealth spierballen zien op gaming laptop gebied, maar met de PS63 Modern ook een elegante kant voor Business Professionals en Content Creators. Daarnaast vernieuwt MSI haar bestaande lijn met NVIDIA GeForce RTX kaarten om nog meer grafische kracht te leveren.

  Met een aankondiging tijdens de CES 2019 in Las Vegas is het nieuwste paradepaardje uit de stal van MSI uit de doeken gedaan: de GS75 Stealth. De GS75 is de grote broer van de GS65, die een 15.6 inch scherm heeft. Deze laptop beoordeelden wij in de GS65 Stealth Thin review nog met een 8.5, waarbij we dit een solide alleskunner noemden. De GS75 Stealth is een slag groter met een Full HD 144 Hz scherm van 17.3 inch, maar is toch een compacte en dunne laptop met zijn body van 18.95 millimeter dik en een gewicht van 2.25 kilogram. De nieuwe telg oogt als een stijlvolle laptop met zijn verlichte toetsenbord, zwarte gezandstraalde look en zijn gouden accenten.

  Achter deze look schuilt een beestachtig krachtige gaming laptop. De laptop streeft zijn voorgangers namelijk voorbij door de elementen die zich onder het toetsenbord schuilhouden. Zo heeft de laptop een NVIDIA GeForce RTX 2080 8 GB GDDR6 grafische kaart, een achtste generatie Intel Core i7 processor, een RGB-Gaming toetsenbord van SteelSeries en opslag middels SSD schijven. Op het gebied van audio zal deze laptop ook een beest zijn door de passive radiator ontwerp dat voor het eerst in een laptop toegepast wordt en voor een betere bas zorgt dan ooit tevoren uit een laptop kwam.

  MSI G75 Stealth

  De PS63 Modern voor de creatieve ondernemer onderweg

  Voor creatieve ondernemers heeft MSI voor het eerst een laptop gemaakt die een mobiele lifestyle ondersteunt. Het Taiwanese bedrijf sloeg hiervoor de handen ineen met Discovery Channel. De PS63 Modern heeft een dikte van 15,9 mm en 1,65 kilogram gewicht. Hiermee is dit een vedergewicht laptop. De krachtige accu van de laptop zorgt ervoor dat de laptop ruim 16 uur mee gaat. Met de QuallComm Quick Charge 3.0 is deze snel weer aangevuld én kan een mobiele telefoon snel opgeladen worden via de laptop.

  De PS63 Modern is voorzien van een stille ventilator en een krachtige processor (achtste generatie Intel Core i7). Daarnaast heeft de laptop een GeForce GTX 1050 4GB GDDR5 aan boord, een (maximaal) geheugen van 32 MB DDR 2, Bluetooth 5 en een backlit toetsenbord. De PS63 komt met een nieuwe gepatenteerde software genaamd Creator Center die het systeem optimaliseert voor alle creatieve softwarebehoeften. Het scherm van de laptop is 15,6 inch en levert Full HD beelden die dichtbij 100% sRGB komen.

  De PS63 zal geleverd worden met gratis geschenken in een doos, ter ere van de eerste ruimtereis een halve eeuw geleden en de samenwerking tussen MSI en Discovery Channel.

  MSI PS63 Modern

  Nieuwe MSI laptops komen naast een update van de huidige lijn

  Los van de aankondigingen rondom de GS75 en de PS63, heeft MSI ook aangegeven de huidige lijn GT, GE en GL- serie gaming laptops te upgraden. Hierdoor wordt het mogelijk om ze uit te rusten met de nieuwste NVIDIA GeForce RTX 2080 uit de Geforce RTX 20 serie grafische kaarten en nog meer uit de grafische kracht te putten. Daarnaast heeft MSI gemeld dat de laptops van het merk in de toekomst uitgerust zullen worden met Intel WiFi-6 AX200 (Gig+). Dit levert een vele sterkere en snellere Wifi verbinding op waardoor je online ervaring nóg beter wordt.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.