Nieuwe Motorola Moto Z vervanger van de Moto X

  Motorola heeft op haar evenement in India op 9 juni een hoop nieuwe producten om te tonen. De nieuwe Motorola Moto Z is daar waarschijnlijk ook aanwezig.

  Dit nieuwe toestel met een modelnaam die we nog niet kennen is mogelijk de vervanger van de Moto X. De nieuwe renders, gelekt door de beruchte Evan Blass, tonen dezelfde achterzijde als we op eerdere foto's voorbij zagen komen.

  Waarschijnlijk gaat het in dit geval om de nieuwe Motorola Moto Z Style en de Moto Z Play. Net als afgelopen jaar zullen er van het toestel naar alle waarschijnlijkheid twee uitvoeringen komen.

  Qua vormgeving lijken de toestellen erg op de Moto Droid die exclusief voor het Amerikaanse Verizon gemaakt zijn. Daarnaast staat er onder de lens ook het modelnaam Droid. Iets dat in dit geval ontbreekt en normaal gesproken wel op de Moto Droid aanwezig is, is de bekende grote V, die V is het logo van Verizon.

  Motorola Moto Z misschien modulair

  Hoewel er op dit moment nog niets officieel bevestigd is, lijkt het erop dat het toestel in India aangekondigd zal worden. Verder zien de toestellen er hetzelfde uit als eerdere renders, dit bevestigd nog niets maar het geeft wel aan dat er meerdere mensen zijn die dezelfde informatie verschaffen.

  De nieuwe Motorola Moto Z wordt hoogstwaarschijnlijk een modulaire smartphone, zoals je dat op dit moment al ziet bij de LG G5. De puntjes die je aan de onderzijde van het toestel ziet zijn dan bedoeld om verschillende accessoires op aan te sluiten, zoals een betere lens of een betere flitser.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.