Nieuwe Moto C smartphones aangekondigd door Lenovo

  De Chinese electronica fabrikant Lenovo heeft vandaag twee nieuwe Moto C smartphones aangekondigd. Het gaat om de nieuwe Moto C en Moto C Plus.

  De Moto C heeft een scherm van vijf inch met een resolutie van 854x480 pixels. Verder bevat de smartphone een quad core MediaTek processor, 1GB RAM geheugen en 8GB intern geheugen. De smartphone heeft plek voor een microSD kaart en heeft daarnaast een batterij van 2350 mAh. De Moto C heeft een camera van twee megapixels aan de voorkant en een van vijf megapixels aan de achterkant.

  Moto C smartphones

  De Moto C plus heeft ook een scherm van vijf inch, maar de resolutie is met 1280x720 pixels wel hoger dan bij de Moto C. De Moto C Plus heeft een quad core MediaTek processor, 1GB aan RAM geheugen en 16GB aan intern geheugen. De Moto C plus heeft plek voor een microSD kaart en twee simkaarten en wordt van stroom voorzien door een batterij van 4000 mAh. De camera op de voorkant is twee megapixels en de camera op de achterkant is acht megapixels.

  Beide smartphones zullen draaien op het nieuwe Android Nougat besturingssysteem van Google. De Moto C gaat voor 89,99 dollar in de verkoop en de Moto C Plus zal 109,99 dollar gaan kosten. Op de site van Motorola is meer te vinden over de nieuwe Moto C telefoons. Lenovo nam Motorola in 2014 over en bleef sindsdien smartphones uitbrengen onder de merknaam Moto.

  De Moto G serie is de voorganger van deze nieuwe Moto C serie. De laatste telefoons uit de Moto G serie waren de Moto G5 en Moto G5 Plus, deze kwamen in Nederland in maart uit. Een andere serie smartphones van Lenovo is de Moto Z serie, de laatste telefoon uit deze serie werd vorig jaar in juni aangekondigd.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.