Nieuwe Mission Impossible 6 trailer - Tom Cruise volop in actie

  Maak je klaar voor flink wat actie! Terwijl Tom Cruise met enige regelmaat met mensen in gevecht gaat, klinkt er een heleboel wapengekletter. Zijn vliegtuig stort ook al bijna neer. Actie genoeg in deze nieuwe Mission Impossible 6 trailer.

  Het gaat ondertussen om de derde trailer van Mission Impossible Fallout. Eerder deze maand werd er ook al een andere trailer uitgebracht. De nieuwe trailer geeft ons een glimp weg van de spectaculaire en zeer gevaarlijke stunts van acteur Tom Cruise zijn personage.

  Tom Cruise in Mission Impossible 6 trailer

  Eerder Mission Impossible films werden redelijk goed ontvangen. In de Mission Impossible 5 review kreeg de Blu-ray een 7.0 omdat Tom Cruise de meest bizarre en spectaculaire stunts wist uit te voeren. Mocht jij zelf willen ervaren hoe zo een Mission Impossible film aanvoelt, dan kun je de eerder verschenen delen terugkijken op Netflix.

  De film vormt onderdeel van de Mission Impossible-serie. Dit is een reeks actie-spionagefilms waarin Tom Cruise als IMF-agent Ethan Hunt in een de meest gevaarlijke situaties weet te belanden. De eerste mission impossible film verscheen al in 1996 op het witte doek, maar toch is dit niet waar het hele verhaal van Ethan Hunt startte. Het avontuur begon al toen de actie los barstte in de televisieseries uit de jaren '70 en '80.

  De nieuwste Mission Impossible verschijnt 2 augustus in de bioscoop. Kun jij niet wachten op de extreme Tom Cruise stunts? Eerder schreven wij een special over de beste Tom Cruise films.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.