Nieuwe Minecraft Story Mode trailer vrijgegeven

  Een nieuwe Minecraft Story Mode trailer is nu te bekijken. De trailer gaat over Order of the Stone, het eerste van de vijf delen van Minecraft Story Mode.

  In Minecraft Story Mode speel je met Jesse, die zowel man of vrouw kan zijn afhankelijk van jouw voorkeur. Je gaat op avontuur naar de Overworld, door de Nether, tot aan het einde en nog verder. Jij en je vrienden vereren de legendarische The Order of the Stone. Deze order moet je zien te vinden om de wereld te redden van de ondergang, want Terror zaait dood en verderf door de wereld van Minecraft.

  Minecraft Story Mode trailer - de komst van Terror

  In de Minecraft Story Mode trailer zie je de Minecraft helden op avontuur gaan om Terror te stoppen. Dit blijkt niet makkelijk, ze moeten rennen voor het paarse gevaar dat in de hemel hangt. Kan Terror gestopt worden? Om dit uit te vinden koop je in de loop van deze maand Minecraft Story Mode voor het platform waarop jij speelt!

  Ook is er op 12 oktober een launch evenement in Hollywood, California. Aanwezigen kunnen daar meedoen aan wat het grootste Let's Play evenement moet worden.

  Minecraft Story Mode is vanaf 13 oktober digitaal te downloaden. De retailversie van de game komt iets later uit hier in Nederland, namelijk pas op 30 oktober. De game verschijnt op de PC, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One, PlayStation Vita, Wii U en Mobile. Een handige accessiore voor het spelen van Minecraft is de Gameband, die sinds kort verkrijgbaar is.

  Minecraft: Story Mode Episode 1: The Order of the Stone

  Verkijgbaar vanaf 30 october 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.