Nieuwe Middle-earth Shadow of War trailer toont Shelob

  Tijdens Comic Con, dat afgelopen weekend plaats vond, zijn er niet alleen nieuwe trailers voor films en tv series langsgekomen. Ook games werden voorzien van nieuwe beelden. Zo is ook een nieuwe Middle-earth Shadow of War trailer getoond, die meer van het verhaal laat zien.

  In deze nieuwe story trailer zien we Shelob, een van de meest iconische en machtige schurken in Middle-earth. Dit duistere schepsel, dat we het beste kennen in de vorm van een reusachtige spin, neemt in de trailer een menselijke vorm aan, om zo Talion te kans te geven het duistere lot van Middle-earth door haar ogen te bekijken. De nieuwe trailer is bovenaan dit artikel te bekijken.

  Middle-earth Shadow of War trailer getoond op Comic Con

  Deze nieuwe trailer werd afgelopen weekend getoond op Comic Con door Warner Bros Interactive Entertainment. Middle-earth Shadow of War vormt een vervolg op het in 2014 verschenen Middle-earth Shadow of Mordor. Spelers kunnen zowel nieuwe als oude personages verwachten en het bekende Nemesis-systeem zal ook terugkeren.

  Middle-earth Shadow of War verschijnt op 10 oktober 2017. De game zou oorspronkelijk op 24 augustus in de schappen komen te liggen, maar de release werd begin juni uitgesteld om ervoor te zorgen dat spelers een zo goed mogelijke speelervaring voorgeschoteld krijgen. Meer weten over Shadow of War? Check dan ook onze hands-on van de game, waarin we aan de slag gaan met een van de nieuwe toevoegingen, het fortensysteem.

  Middle Earth: Shadow of War

  Verkijgbaar vanaf 10 october 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.