Nieuwe Metro Exodus DLC vanaf vandaag te spelen

  Fans van Metro Exodus kunnen vandaag weer aan de gang met de game. Een Metro Exodus DLC release maakt het mogelijk om de eerste verhaal uitbreiding te spelen. The Two Colonels is de eerste van twee uitbreidingen waar de Expansion Pass toegang tot geeft.

  Deep Silver

  In The Two Colonels krijg je het verhaal te zien van kolonel Khlebnikov, die zijn laatste dagen vol maakt in Novosibirsk. Kolonel Miller volgt dit verhaal later na. Wie Metro Exodus nog niet heeft uitgespeeld moet nu stoppen met lezen, aangezien er spoilers voor het verhaal van de game volgen.

  Onder Novosibirsk is Khlebnikov op oudjaarsavond onderweg naar zijn zoon Kirill. Dat zou een vrolijke aangelegenheid moeten zijn, maar het gaat slecht met Novosibirsk. Alle bedreigingen worden erger en de bescherming tegen straling raakt op. De hele situatie vraagt om extreme maatregelen.

  Brengt deze Metro Exodus DLC release ook nieuwe wapens?

  Als het verhaal je niet zo interesseert en je gewoon wat agressie kwijt wil kan dat ook in deze DLC. De uitbreiding introduceert namelijk een nieuw wapen in de vorm van de vlammenwerper. Je moet deze oppompen om hem te kunnen gebruiken, maar dan kun je ook een flinke vuurzee verspreiden.

  Naast The Two Colonels wordt er ook gewerkt aan een tweede DLC: Sam’s Story. Deze wordt pas in 2020 verwacht.

  Metro Exodus

  Verkijgbaar vanaf 15 february 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.