Nieuwe Mass Effect Andromeda moeilijkheidsgraad in multiplayer

  Er is een teaser genaamd “Prepare for platinum” uitgebracht op het officiële Mass Effect YouTube kanaal. In de video is te zien hoe de nieuwe Mass Effect Andromeda moeilijkheidsgraad is aangekondigd voor de multiplayer.

  De moeilijkheidsgraad gaat omhoog tijdens het uitvoeren van de Apex missies van Andromeda’s multiplayer-team challenges. Door te spelen in de platinum moeilijkheidsgraad daagt de speler zichzelf nog meer uit.

  Mass Effect Andromeda moeilijkheidsgraad daagt spelers uit

  Ontwikkelaar BioWare en uitgever EA, sporen de speler aan om “je vaardigheden naar het volgende niveau te nemen”. De video is nog een teaser trailer. De verwachting is dat we meer te weten krijgen over de moeilijkheidsgraad in de toekomst.

  Kort geleden werd aangekondigd dat Mass Effect Andromeda geen singleplayer DLC zou krijgen. Er werkt nog maar een klein team aan Andromea’s multiplayer modus. Er kan zo nieuwe content uitgebracht worden en problemen worden opgelost.

  Het grootste deel van de game's primaire ontwikkelingsstudio, BioWare Montreal, is blijkbaar verder gegaan aan andere projecten. Het team BioWare Edmonton werkt aan de game Anthem, die in 2018 beschikbaar komt voor de PlayStation 4, Xbox One en PC.

  Mass Effect: Andromeda

  Verkijgbaar vanaf 23 march 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.