Nieuwe Mass Effect Andromeda details bekendgemaakt

  Bioware heeft in een interview met website Polygon nieuwe Mass Effect Andromeda details naar buiten gebracht. De ontwikkelaar zegt dat de nieuwe game een stuk jongere crew zal krijgen en daarnaast ook dat de crew minder ervaren is.

  De nieuwe Mass Effect Andromeda details liggen in ieder geval in de lijn der verwachting. De game is namelijk geen sequel op de laatste Mass Effect 3, eerder een prequel. Hierdoor is de bemanning van het ruimteschip in de game in ieder geval wat minder ervaren, doordat het een aantal jaren voor de gebeurtenissen van de originele Mass Effect afspeelt.

  Verder laat Bioware in de nieuwe Mass Effect Andromeda details weten dat je een nieuw ras bent in een wereld die nog onbekend is met jouw ras. Hierdoor ben jij dus in principe de alien. De rassen waarmee je interactie hebt in het spel zullen je dus anders behandelen dan je gewend was van de originele Mass Effect trilogie. Misschien zijn mensen wel wat terughoudender om je informatie te geven of willen winkeleigenaren je wel helemaal niets verkopen omdat je anders bent.

  Nieuwe rassen in de nieuwe Mass Effect Andromeda details

  Verder laat Bioware weten dat je niet langer de alwetende ruimtemarinier bent, maar eerder een soldaat die nog nat achter de oren van zijn training afkomt. Hierdoor heb je volgens de ontwikkelaar meer het idee dat je aan een nieuw avontuur begonnen bent.

  Commander Sheppard was namelijk wel een behoorlijk ervaren marinier en die kon, zoals de Mass Effect spelers wel weten, flink goed vechten.

  Mass Effect: Andromeda

  Verkijgbaar vanaf 23 march 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.