Nieuwe Luigi's Mansion 3 gameplay details onthuld in E3 Nintendo Direct

  Luigi's Mansion 3 werd vorig jaar aangekondigd en sindsdien hebben we niks meer gehoord. Nu is in de E3 2019 Nintendo Direct een aantal Luigi Mansion 3 gameplay details onthuld. Ook het verhaal is deels uit de doeken gedaan. Later dit jaar moet de game uitkomen.

  In Luigi's Mansion 3 worden Luigi en zijn vrienden uitgenodigd om in een hotel te verblijven. Al snel verschijnen er spoken om de pret te bederven. Het is aan Luigi om ze te redden.

  Luigi staat er dit keer niet alleen voor. Professor E. Gadd heeft Gooigi uitgevonden, een slijmversie van Luigi die verschillende dingen kan doen die voor Luigi onmogelijk zijn, zoals door tralies heen lopen. Ook heeft Luigi een nieuwe stofzuiger, de G-00. Deze heeft onder andere een ontstopper die dient als grappling hook. Verder kun je met spoken in het rond slaan.

  Luigi's Mansion 3 gameplay, maar geen releasedatum.

  Luigi's Mansion heeft nog geen releasedatum, maar de game zal te zien zijn in de Nintendo Treehouse livestream. We kunnen dus uitkijken naar nog veel meer Luigi's Mansion 3 gameplay tijdens E3 2019.

  Luigi's Mansion 3

  Verkijgbaar vanaf 31 october 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.