Nieuwe Luigi's Mansion 3 details bekendgemaakt tijdens de Nintendo Direct

  Nintendo brengt opnieuw nieuwe details van Luigi's Mansion 3 naar buiten. De details werden tijdens de Nintendo Direct van vannacht getoond. Eerder werd al bekend dat Luigi's Mansion 3, Pokémon Sword en Pokémon Shield een onderdeel van de Direct zouden vormen. Het beloofd een geestige boel te worden!

  Met dit nieuwe avontuur gaan we opnieuw op jacht met Luigi. Tijdens de Nintendo Direct is opnieuw een beeld geschetst hoe deze nieuwe spokenjacht er ongeveer uit komt te zien.

  Sappige Luigi's Mansion 3 details

  Tijdens de Nintendo Direct hebben we vooral nieuwe beelden gezien in de vorm van een nieuwe trailer. Deze trailer is terug te vinden bovenaan dit artikel. In de trailer zien we hoe angsthaast Luigi het opneemt tegen spoken, terwijl hij te maken krijgt met een heleboel spoken. Na veel te zien wat we al kennen, weet Nintendo iets nieuws aan te kondigen: ScreamPark. Het gaat hier om een compleet nieuwe modus die dit derde deel introduceert.

  In die spelmodus heb je twee teams: het Luigi-team en het Gooigi-team. Met maar één systeem kunnen maximaal acht spelers meedoen in deze spelstand. Tijdens deze modus neem je het tegen elkaar op in een wedstrijd wie de meeste geesten kan vangen. Dit doe je allemaal in teamverband. Uiteindelijk kan maar één team winnen!

  Op spokenjacht

  Luigi's Mansion 3 is de nieuwste telg in de Luigi's Mansion reeks. Het spel brengt het spookhuis van Luigi naar de Nintendo Switch. Opnieuw mag je op spokenjacht met de angstigste spokenjager van ter wereld. Waar vorige avonturen op de GameCube en Nintendo 3DS speelbaar waren, komt Luigi nu naar de console hybride. Hierdoor kun je dit derde spel vanaf 31 oktober zowel thuis als onderweg spelen.

  Wil je meer weten over Luigi's Mansion 3? Eerder publiceerden wij al een Luigi's Mansion 3 hands-on naar aanleiding van gamescom. Hier worden al veel details onthuld.

  Luigi's Mansion 3

  Verkijgbaar vanaf 31 october 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.