Nieuwe Logitech gaming headsets aangekondigd

  Logitech komt met nieuwe gaming headsets. Het gaat om vier modellen: de G935, G635, G432 en G332. Volgens het bedrijf bieden de eerste twee headsets de ultieme ervaring op geluid en verlichting. De andere twee zijn speciaal gemaakt voor battle royale games.

  Logitech

  De Logitech G935 7.1 LIGHTSYNC Wireless Gaming Headset is de eerste in een serie van headsets met de Pro-G vijftig millimeter audio driver. Dit zorgt voor audio met een diepe bas en een rond geluidsprofiel voor filmisch geluid. Het beschikt ook over DTS Headphone: X 2.0 surround sound.

  Kwalitatieve Logitech gaming headsets

  De G935 heeft een batterijlevensduur van twaalf uur, zes millimeter microfoontechnologie en verbeterde draadloze prestaties. Daarnaast bevat het LIGHTSYNC. Dit is een dynamische en aanpasbare verlichting die je met je games, video’s en muziek kan synchroniseren. De headset is compatibel met pc's, consoles en mobiele apparaten.

  Het ontwerp bestaat uit lederen oorkussen, een verbeterde microfoon en een volume-controle op de oorschelp. De prijs van de G935 ligt op 189,99 euro. De bekabelde variant, G635 7.1 Gaming Headset, combineert dezelfde functies en uiterlijkheden, maar voor een iets lagere prijs. De G635 kost 149,99 euro.

  Headsets voor battle royale

  Volgens Logitech is de G432 7.1 Gaming Headset speciaal gemaakt voor battle royale games. De headset heeft, net zoals de twee voorgaande, vijftig millimeter drivers en DTS Headphone: X 2.0 surround sound. De oorschelpen roteren en zijn gemaakt van kunstleer. De G432 bevat een zes millimeter lip-to-mute microfoon en is compatibel met meerdere platformen. Hij is 79,99 euro.

  Ten slotte is er nog de goedkopere G332 Stereo Gaming Headset. Logitech zegt dat de headset hetzelfde comfort en dezelfde kwaliteit als de andere headsets heeft. Het bedrijf noemt het een goede optie voor mensen die hun eerste gaming headset kopen. Deze headset kost 59,99 euro.

  De vier headsets zijn vanaf februari 2019 te koop in de Benelux. Als je liever voor een ouder model gaat, kijk dan eens naar de vijf beste gaming headsets van 2018. In onze Logitech G Pro Gaming Headset Review lees je wat Ralph van een van de oude headsets vindt

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.