Nieuwe League of Legends modus toegevoegd - tijdelijk beschikbaar

  Er is weer een tijdelijke League of Legends modus toegevoegd aan de game, deze heet Black Market Brawl. Met deze modus kun je Brawlers huren door middel van kraken.

  De game speelt hetzelfde als je normaal zou doen, met een vijf tegen vijf personen waarbij je de basis van de ander probeert te vernietigen. Nu komen hier de Brawlers bij, je kunt ze inhuren en werken als jouw minions, maar zijn een stuk sterker. Deze kun je inhuren door genoeg Kraken te verzamelen, dat doe je door zo veel mogelijk spelers te doden.

  League of Legends modus toegevoegd

  Er zijn vier verschillende Brawlers die je kunt inhuren in de nieuwe League of Legends modus:

  • Ironbacks: deze heeft 25% minder schade van vijandige turrets.
  • Razorfin: heeft een 100% bonus aanvalsnelheid.
  • Plundercrabs: schiet op de dichtsbijzijnde champion met een range van 150% maar een schade van 50%.
  • Ocklepods: maakt elke 10 seconde een schild op de minions uit je team, deze houdt 80 schade tegen en werkt voor10 seconde.

  Je kunt de Brawlers sterker maken door ze te levelen, maar ook door ze upgrades te geven via de nieuwe Brawlers optie. Met de nieuwe modus zijn er ook nieuwe items verkrijgbaar, welke dit zijn vind je op de website.

  League of Legends is een erg populaire game, dat is wel te merken aan het bericht van de makers dat er dagelijks zo'n 27 miljoen spelers League of Legends spelen. Deze spelers zullen vast blij zijn met het bericht dat League of Legends zeker naar Windows 10 komt.

  League of Legends

  Verkijgbaar vanaf 27 october 2009

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.