Nieuwe LawBreakers update limiteert aantal rollen per team

  Behoorlijk wat spelers klaagden bij studio Boss Key over de oneerlijke teamverdeling die het spel LawBreakers kent. Om te voorkomen dat teams volledig uit één enkele rol zal bestaan, brengt de nieuwe LawBreakers update een maximum van twee dezelfde rollen per team.

  De first-person shooter van Boss Key zit bordenvol met actie en kreeg van ons daarom ook een prima 8 in de review. Sinds 8 augustus is de game te spelen op de PlayStation 4 en PC, maar de studio achter de shooter zit niet stil en blijft werken aan het spel.

  Nieuwe LawBreakers update eerste van vele

  Eerder gaf Cliff Bleszinski, maker van Gears of War, al aan dat er de komende maanden genoeg updates aan zouden komen die het spel nog beter maken. De LawBreakers update 1.3 is daar de eerste van. Toekomstige updates zullen meer maps brengen en meer items in het spel brengen.

  Behalve het in balans brengen van rollen binnen teams, worden ook enkele features in LawBreakers aangepast. Zo krijgt het spel een voortgangsmeter om te zien hoe dicht je bij het ontgrendelen van een bonus bent en zal de map Promenade een nachtversie krijgen.

  LawBreakers

  Verkijgbaar vanaf 8 august 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.