Nieuwe Konami Switch games onderweg - Meer tijdens E3 2018!

  Er komen twee nieuwe Konami Switch games aan! Tijdens E3 2018 gaat Konami de titels tonen. Er is al bekend om wat voor soort games het zal gaan.

  Via de E3 website zijn er een aantal details bekendgemaakt over wat Konami gaat tonen tijdens E3 2018. Het interessante is dat er twee nieuwe Konami Switch games tussen zitten. Van de games zijn weinig details bekendgemaakt, maar we weten wel wat voor soort games het zijn.

  Eén van de games is namelijk een actie-avonturen game, terwijl de andere game een compilatie game gaat zijn. Over de games kan flink gespeculeerd worden, maar zeker weten doe je het pas volgende week. Dan is namelijk de Nintendo E3 2018 persconferentie in de vorm van een Nintendo Direct.

  Over de presentatie is al bekend dat er meer informatie onthuld wordt over Super Smash Bros Switch en ook zal Splatoon 2 aanwezig zijn bij Nintendo. Officieel is ook bevestigd dat de recentelijk aangekondigde Pokémon: Let's Go Pikachu en Let's Go Eevee speelbaar is op de showvloer. Of we de game gaan zien tijdens de presentatie is onbekend.

  Nieuwe Konami Switch games verrassend

  Het is best wel verrassend om twee nieuwe Konami games te zien, want de enige Konami games waarvan we op het moment weten dat ze eraan zitten te komen zijn Pro Evolution Soccer 2019 en Zone of Enders: The Second Runner Mars. Van Nintendo weten we wel dat er nog een flink aantal games uitkomen, zoals Yoshi en Fire Emblem.

  In ons overzicht van Nintendo op E3 2018 kun je lezen over alle verwachtingen die we van Nintendo hebben. Ook kun je lezen hoe Nintendo E3 2018 kan winnen, maar daarvoor moet het Japanse bedrijf wel wat doen. Vergeet niet de tijden van de E3 persconferenties te checken, zodat je alles live mee kunt kijken.

  Pokemon: Let's Go Pikachu

  Verkijgbaar vanaf 16 november 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.