Nieuwe Kingdom Hearts Funko Pop figuren aangekondigd

  Eerder deze maand werd de nieuwe lijn van Overwatch Funko Pop figuren aangekondigd, maar het bedrijf blijft niet stilzitten. Ze heeft nu namelijk een hele lijn met nieuwe Kingdom Hearts Funko Pop figuren aangekondidg die allemaal later dit jaar zullen verschijnen.

  Als je dacht dat de Overwatch Funko Pops al leuk vond, dan zul je de complete nieuwe Kingdom Hearts Funko Pop figuren lijn waarschijnlijk ook leuk vinden. Funko heeft diverse Kingdom Hearts Disney figuren veranderd in schattige poppetjes die je mooi op je bureau kunt zetten. Daarnaast heeft het bedrijf ook verschillende varianten van de figuren aangekondigd.

  Uiteraard hebben we Mickey, Goofy en Donald die te vinden zijn met hun Keyblades, de wapen waarmee ze vechten. Elk van hen heeft zijn iconische outfit aan met een klein extraatje om de figuren meer te laten lijken op de Kingdom Hearts versie. Ook Boris Boef, bekend als Pete, zal een nieuwe figuurtje krijgen.

  Enkele van deze personages komen ook beschikbaar in een andere vorm. Deze zullen echter alleen beschikbaar komen in Amerika, maar misschien is het mogelijk om ze te importeren. Ook zullen Knabbel en Babbel ook beschikbaar komen in een speciaal combopack.

  Nieuwe Kingdom Hearts Funko Pop figuren ook voor aan je sleutelhanger

  Naast de nieuwe Kingdom Hearts Funko Pop figuren voor op bijvoorbeeld je bureau. Komt Funko dit jaar ook met sleutelhanger varianten van de bekende Disney figuren. Zo kun je Mickey, Goofy en Donald altijd bij je hebben, zolang je je sleutels maar niet vergeet.

  De complete lijn van nieuwe Kingdom Hearts Funko Pop figuren moet ergens in April uitkomen. Via Zavvi.nl kun je de figuren al pre-orderen. Wees er wel snel bij want de figuren zijn vaak erg snel uitverkocht.

  Kingdom Hearts 1.5 HD Remix

  Verkijgbaar vanaf 13 september 2013

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.