Nieuwe Kingdom Hearts 3 wereld bekendgemaakt

  Er is wederom een nieuwe Kingdom Hearts 3 wereld bekendgemaakt. Tijdens de Sony E3 2018 persconferentie kwam Kingdom Hearts 3 voorbij. De trailer sloot wederom af met de releasedatum voor de game.

  Sony heeft tijdens haar persconferentie meer details bekendgemaakt over nog een nieuwe Kingdom Hearts 3 wereld. De game gaat net als Kingdom Hearts 2 een Pirates of the Caribbean wereld krijgen. Dit was niet het enige Kingdom Hearts 3 gerelateerde nieuwtje.

  Ditmaal lijkt de wereld geïnspireerd te zijn door Pirates of the Caribbean: At Worlds End. Dit was op te maken uit de iconische scene die werd nagemaakt in de game, waarbij het gigantische piratenschip van een zandberg afrolde.

  Naast de onthulling van een nieuwe wereld werd er ook een speciale PlayStation 4 Pro bundel aangekondigd die versierd is met Kingdom Hearts illustraties. Naast dat de console geïnspireerd is door Kingdom Hearts, heeft de controller ook een speciaal tintje. Op het TouchPad zijn namelijk speciale tekens te vinden.

  Behalve de PlayStation 4 Pro bundel gaat er ook een speciale games bundel komen. Deze bundel bevat Kingdom Hearts 1.5 HD Remix, Kingdom Hearts 2.5 HD Remix en Kingdom Hearts 2.8: Final Chapter Prologue.

  Nieuwe Kingdom Hearts 3 wereld niet de enige aankondiging

  De aankondiging van de nieuwe wereld voor Kingdom Hearts 3 is één van de verschillende aankondigingen van Sony, want er werd nog veel meer onthuld. Er was namelijk een uitgebreide gameplay trailer van The Last of Us Part II en datzelfde geldt ook voor Ghost of Tsushima en Death Stranding. Ook kwam de Resident Evil 2 Remake aan bod met een releasedatum van 25 januari 2019 en werd Nioh 2 aangekondigd.

  Alle persconferenties zijn geweest op één na. Dinsdag sluit Nintendo namelijk de persconferenties af. Op onze speciale E3-pagina kun je al het nieuws van E3 2018 bijhouden, dus houd XGN.nl in de gaten om niets van de gamingbeurs in Los Angeles te missen!

  Kingdom Hearts III

  Verkijgbaar vanaf 29 january 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.