Nieuwe Kingdom Hearts 3 cover art onthuld

  Square Enix heeft de cover art onthuld van de officiële albumhoes voor Kingdom Hearts 3. De maker van de serie, Tetsuya Nomura, heeft het ontworpen. Op de afbeelding zie je de volgende hoofdpersonages: Aqua, Riku, Kairi, Sora, Roxas, Ventus, Terra, Shion, Axel, Donald, Goofy, Namine en Mickey.

  Het is op dit moment nog niet duidelijk wat de afgebeelde locatie is. Zo zou het een bestaande plek kunnen zijn als World That Never Was of Twilight Town, maar het kan ook een geheel nieuwe locatie zijn.

  Los van de Kingdom Hearts 3 cover art, is er ook een nieuwe trailer

  Los van de cover art heeft Square Enix ook een nieuwe trailer uitgebracht. Ook is er een uitgebreide versie van Big Hero 6 die eerder deze maand werd uitgebracht. In de video komen allerlei bekende Disney-personages voor, zoals Mickey Mouse, Goofy, Donald Duck, Maymax, Elsa en Jack Sparrow.

  De nieuwe Kingdom Hearts is de twaalfde aflevering in de serie, een vervolg op Kingdom Hearts 2 en het laatste hoofdstuk in de Dark Seeker-sage. Hoofdpersoon Sora start samen met Donald Duck, Goofy, King Mickey en Riku een zoektocht naar de zeven Guardians of Light en de 'Key to Return Hearts'. Ze proberen het plan van meester Xehanort om een Keyblade War tot stand te brengen dwars te bomen.

  Kingdom Hearts 3 wordt uitgebracht op 29 januari 2019 voor PS4 en Xbox One.

  Kingdom Hearts III

  Verkijgbaar vanaf 29 january 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.