Nieuwe Jurassic World Evolution trailer met T-Rex

  Er is een Jurassic World Evolution trailer verschenen op het internet. De video laat in-game beelden van het spel zien. Daarin komen meerdere dinosauriërsoorten voorbij, waaronder de T-Rex.

  Jurassic World Evolution wordt de nieuwe game van Frontier Developments. Deze ontwikkelaar werkte ook aan de RollerCoaster en Zoo Tycoon games. Je zal een eigen park kunnen bouwen met dinosauriërs. In juni 2018 verschijnt de game voor PlayStation 4, Xbox One en PC.

  Jurassic World Evolution trailer

  Daarmee loopt de release parallel aan dat van de nieuwe Jurassic World film. Die verschijnt namelijk dezelfde maand in de bioscoopzalen. Gelukkig heeft Frontier Development dus nog een tijdje om wat van de game te maken, die tijdens de GamesCom is aangekondigd. De ontwikkelaar heeft in ieder geval genoeg ervaring in huis om een park building simulator neer te zetten, met het oog op games die ze in het verleden uitbrachten.

  Dinosauriërs beleven momenteel een opleving. De oude Jurassic Park films kregen in 2015 een nieuw deel met Jurassic World, dat het eerste van drie delen moet worden. Deel 2 dat in de zomer van volgend jaar uitkomt markeert de terugkeer van Jeff Goldblum, de ster uit de eerste twee klassiekers. Hij gaat terug naar een gevaarlijk park waarin nieuwe dinosauriërs hun opwachting maken.

  Via bovenstaande video is de trailer te zien.

  Jurassic World Evolution

  Verkijgbaar vanaf 12 june 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.