Nieuwe Jump Force fighters bekendgemaakt door Bandai Namco

  Bandai Namco heeft tijdens X018 drie nieuwe Jump Force fighters bekendgemaakt. De drie vechters komen allemaal uit de wereld van Dragonball. Het zijn Vegeta, Frieza en Goku. Maar nu is bekend geworden dat deze karakters ook in hun ultieme SSGSS vorm beschikbaar zullen zijn.

  Het is de eerste keer dat deze twee langverwachte karakters beschikbaar zullen zijn in hun Super Saiyan God Super Saiyan vorm. De nieuwe karakters en hun speciale moves zijn laten zien door Diego Paramio, een communitymanager van Bandai Namco Entertainment. Ook SSGSS Goku zal worden toegevoegd aan de inmiddels lange lijst met Jump Force karakters. Het werd eerder al bekend dat de drie karakters beschikbaar zullen zijn in Jump Force. De fans van de game zullen de karakters voor het eerst alles uit de kast halen. Ze zullen de aller sterkste speciale aanvallen kunnen gebruiken.

  Nieuwe Jump Force fighters van verschillende werelden

  Jump Force brengt de werelden van verschillende anime samen. Zo zien we op deze manier in één game karakters van Dragon Ball, One Piece en Naturo. Goku die het gaat opnemen tegen Zoro en Naruto Uzumaki; hier kijken alle anime fans naar uit. Er zijn op dit moment karakters bekend van Bleach, City Hunter, Dragon Ball Z, Fist of the North Star, Hunter x Hunter, One Piece, Naruto, Saint Seiya, Yu-Gi-Oh, Yu Yu Hakusho en een aantal nieuwe karakters.

  De crossover wordt gespeeld vanuit een third-person perspectief. Er wordt één op één gevochten tussen de helden en schurken van allemaal verschillende anime werelden. Er kan snel en licht worden aangevallen, maar voor de sterkere aanvallen heb je meer tijd nodig. We hebben de game al gespeeld op E3 en onze redacteur vertelde dat hij op zoveel knoppen moest klikken dat hij af en toe niet meer wist wat hij aan het doen was.

  Jump Force pre-orderen kan nu al

  Jump Force is vanaf 15 februari 2019 beschikbaar voor de PlayStation 4 en Xbox One. De game is nu al, voor 62,99, te pre-orderen bij bol.com.

  Jump Force

  Verkijgbaar vanaf 15 february 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.