Nieuwe Jessica Jones Season 2 trailer uitgebracht

  Het is bijna zo ver, op 8 maart is het nieuwe seizoen van Jessica Jones te zien. Ter ere hiervan heeft Netflix een nieuwe Jessica Jones Season 2 trailer uitgebracht.

  Met Jessica Jones valt niet te sollen. Iedereen die hier tijdens het kijken van seizoen niet achter is gekomen, zal dit nu zeker merken. Uit de trailer blijkt therapie voor de woede die Jessica in zich heeft zitten niet zo goed gaat. Wanneer ze tijdens groepstherapie haar hele verhaal vertelt, krijgt ze een uitbarsting.

  Jessica Jones Season 2 trailer met drank en geweld

  Met een glas whisky in de hand maakt ze iedereen die haar probeert te intimideren een kopje kleiner. Ook in de trailer is vooral veel drank en geweld te zien. Iets dat kijkers van het eerste seizoen wel gewend zijn. Mocht je uitkijken naar seizoen 2 maar heb je de serie nog nooit gezien, dan is het eerste seizoen nu op Netflix te zien.

  De releasedatum, die recent nog werd aangekondigd, is op 8 maart. Dit jaar komen er nog meer series en films uit op de streamingdienst. Lees over de Netflix releases van 2018 die je zeker niet wil missen. De trailer van het nieuwe seizoen is bovenaan de pagina te bekijken.

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.