Nieuwe It trailer maakt het spannend in een riool

  It, gebaseerd op het verhaal van Stephen King, zal dit jaar naar het witte doek gebracht worden. In een nieuwe It trailer zien we hoe er spanning wordt opgebouwd in een riool.

  In de nieuwste trailer voor It zien we beelden van de zogenaamde "losers' club". De trailer geeft een wijze les dat het gevaarlijk kan zijn om alleen te zijn als kind. Dit naar aanleiding van Betty Ripsom, een van de vroege slachtoffers in It die ook deel uit maakte van de club. De personages lopen een riool in en vinden daar een van de schoenen van Betty.

  De rest van de trailer is geweid aan Pennywise de clown. In het riool zien we een rode ballon van de clown die steeds dichterbij komt. Daarna kunnen we een scene zien waarin Pennywise met een groot aantal ballonnen voor zijn gezicht staat. Langzaam maar zeker wordt het gezicht van Pennywise onthuld.

  It trailer breekt records

  It is gebaseerd op een verhaal van Stephan King, die ook mee heeft geholpen bij het maken van de film. De eerste trailer die in maart verscheen verbrak het record van de meeste views voor een trailer in één dag met 197 miljoen weergaven. De film zal vanaf 8 september te zien zijn in de bioscoop.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.