Nieuwe Iron Fist beelden vrijgegeven door Netflix

  Marvelfans zullen nog een tijdje moeten wachten tot ze aan de slag kunnen met de nieuwe Netflix Original serie over Iron Fist. Alle afleveringen zullen vanaf 17 maart wereldwijd beschikbaar zijn op Netflix. Om fans alvast een beetje op te warmen heeft Netflix nu nieuwe Iron Fist beelden vrijgegeven.

  Marvel's Iron Fist vertelt het verhaal over Danny Rand, een miljardair die na jaren vermist te zijn geweest weer opduikt in New York om zijn geboorterecht en familiebedrijf op de eisen. Dit blijkt nog niet zo makkelijk te zijn. Een oude vijand verschijnt en Danny Rand moet alles op alles zetten om te vechten tegen de corrupte en criminele krachten in zijn stad.

  Danny Rand is een levend wapen met een perfecte beheersing van kung-fu. Daarnaast beschikt hij ook nog eens over het vermogen om de immense kracht van de Iron Fist op te roepen in zijn gevechten.

  Iron Fist wordt vertolkt door Finn Jones, die bekend is van zijn rol als Ser Loras Tyrell, beter bekend als The Knight of Flowers. In de aankomende serie The Defenders zal Jones ook de rol van Iron Fist op zich nemen, waar hij te zien zal zijn naast Jessica Jones, Daredevil en Luke Cage.

  Iron Fist beelden lichten tipje van de sluier op

  In de Iron Fist beelden is al meer te zien van de verschillende karakters. Zo zien we Jessica Henwick, die in de serie de rol van Colleen Wing op zich neemt.

  Colleen Wing is in de comics een held bekwaam als samurai en beste vriendin van Misty Knight, die we weer kennen uit de Netflix Original Luke Cage. Knight en Wing richten samen een detectivebureau op genaamd Knightwing Restorations, Ltd. Of we hier ook wat van gaan terugzien in de serie zullen we weten op 17 maart.

  Bovendien zien we ook meer van de karakters Joy Meachum, CEO van Rand's bedrijf, Thembi Wallace, Ward Meachum en natuurlijk Danny Rand zelf. De nieuw vrijgegeven Iron Fist beelden zijn hieronder te bekijken.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.