Nieuwe iPhone SE 2 details hinten naar snelle release en flinke verkoopcijfers

    Als we analisten mogen geloven gaat Apple de iPhone SE 2 al vroeg in 2020 uitbrengen. De release van de telefoon zou al op de planning staan voor de lente, waarbij maart de waarschijnlijke maand is. Dat zou volgens de analist kunnen lijden tot flinke verkoopcijfers die tot wel 30 miljoen kunnen oplopen.

    Volgens analist Ming-Chi Kuo (via Macrumors) gaat de iPhone SE 2 in ieder geval 20 miljoen keer over de toonbank vliegen, waarbij het aantal zelfs op kan lopen tot 30 miljoen. Daarbij gaat het om de verkoopcijfers van het eerste half jaar. De geruchten die al langer over de release van de iPhone SE 2 rondgaan stellen dat de release van deze budget iPhone eind maart zal lanceren.

    iPhone SE 2 specs lijken ook gelekt

    Ook zouden er al flink wat specificaties over de telefoon gelekt zijn. Zo lijkt het erop dat de iPhone SE 2 een 4.7 inch display gaat krijgen, slechts één camera achterop en en vingerafdrukscanner. Hiermee lijkt het design veel op de iPhone 8-modellen die een paar jaar geleden verschenen. Onder de kap zit wel de A113 chip die ook in de iPhone 11 en 11 Pro zitten en verder krijgt de telefoon 3GB RAM geheugen. De verwachte prijs van het toestel is 399 dollar, maar omdat er nog geen officiële aankondiging is staat dit dus nog niet vast.

    © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.