Nieuwe iOS update lost bug probleem op

  Er is onlangs een grote bug gevonden in het besturingssysteem van Apple, iOS. Gebruikers konden hierdoor niet meer hun iPad, iPhone of iPod Touch gebruiken. Nu komt Apple met een iOS update om deze ‘1970 datum bug’ op te lossen.

  Apple heeft aangegeven op de hoogte te zijn van de 1970 datum-bug. De bug brickt alle 64-bits iOS apparaten. Apple is momenteel bezig met een nieuwe iOS update die ervoor moet zorgen dat het probleem verholpen wordt en iOS apparaten weer zonder problemen moeten werken.

  Op de officiële supportpagina van Apple heeft het bedrijf aangegeven dat het probleem afgelopen donderdag is ontdekt. De bug zou ervoor zorgen dat wanneer je de tijd terugzet naar 1 januari 1970, je apparaat niet meer uit het opstartscherm zou kunnen komen.

  Nieuwe iOS update houdt bug tegen

  De nieuwe iOS update zorgt ervoor dat iOS toestellen niet meer door dit probleem getroffen kunnen worden. Het is echter nog niet bekend of het gaat om een kleine update, of dat Apple van plan is de oplossing te verpakken in een grotere iOS update. De update moet ergens in de komende dagen beschikbaar worden.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.