Nieuwe Injustice 2 trailer toont Raiden als speelbaar personage

  De superhelden game Injustice 2 is al een tijdje uit, maar dat weerhoudt studio NetherRealm er niet van om nieuwe speelbare personages aan het spel toe te voegen. In de nieuwe Injustice 2 trailer wordt de komst van Raiden aangekondigd voor later dit jaar.

  In Injustice 2 gaat de serie vrolijk verder daar waar de voorgangers stopten. Meer helden, meer vechten en vooral meer moves om een tegenstander compleet de grond in te boren. Niet vreemd dan ook dat er zo nu en dan nieuwe helden aan het spel worden toegevoegd om het interessant te houden.

  Nieuwe Injustice 2 trailer laat drie nieuwe helden zien

  Het Fighter Pack 2, die in oktober uitkomt, zal naast Raiden ook een tweetal andere helden brengen. Zo zullen Black Manta en Hellboy hun intrede maken in Injustice 2. Van laatstgenoemde werd eerder dit jaar bekend dat er een derde film aan zit te komen met de rode vechtersbaas in de hoofdrol.

  In de review kwam Injustice 2 er geweldig vanaf met een dikke 8.9. Grafisch zag het er puik uit en ook de online gamemodi waren een welkome vernieuwing in het spel. De enige minpuntjes waren dat een aantal helden niet of nauwelijks vernieuwd waren en er een paar iconische personages ontbraken. Met de komst van Raiden, Black Manta en Hellboy zet NetherRealm in ieder geval een stap in de juiste richting!

  Injustice 2

  Verkijgbaar vanaf 18 may 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.