Nieuwe Injustice 2 Poison Ivy trailer showt nieuw karakter

  In een nieuwe Injustice 2 Poison Ivy trailer is Poison Ivy in actie te zien. Deze schurk is de nieuwste toevoeging op de cast van de vechtgame Injustice 2. Deze game is een vervolg op het succesvolle eerste deel en zal uitkomen in mei.

  NetherRealm studios heeft een nieuwe trailer voor zijn game Injustice 2 geüpload op hun YouTube kanaal. In de trailer is Poison Ivy te zien. Poison Ivy is een plantkundige en een gevreesd tegenstander van Batman. Met haar sensuele botanische krachten maakt ze het haar tegenstanders moeilijk in de vechtgame.

  Injustice 2 Poison Ivy trailer beloofd uitbreiding voor cast

  Eerder kwamen er al trailers uit van onder andere Scarecrow, Cheetah en Firestorm. De andere speelbare karakters die tot nu toe bekend gemaakt zijn in in Injustice 2 zijn Aquaman, Atrocitus, Bane, Batman, Black Adam, Black Canary, Blue Beetle, Brainiac, Captain Cold, Catwoman, Cyborg, Darkseida, Deadshot, Doctor Fate, Flash, Gorilla Grodd, Green Arrow, Green Lantern, Harley Quinn, Robin, Supergirl, Superman, Swamp Thing en Wonder Woman. Injustice 2 zal op 16 mei verkrijgbaar zijn voor PS4 en Xbox One.

  Injustice 2

  Verkijgbaar vanaf 18 may 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.