Nieuwe Injustice 2 gear gebaseerd op Justice League onthuld

  Er is nieuwe Injustice 2 gear verkrijgbaar. Het gaat om gear gebaseerd op de nieuwe film Justice League. Zowel de console versie als de mobiele versie kunnen met nieuwe gear aan de slag.

  Het nieuws wat betreft Injustice 2 blijft maar komen. Zo werden de Teenage Mutant Ninja Turtles als DLC personages aangekondigd. Eerder was er al Wonder Woman gear verkrijgbaar in Injustice 2, vanwege de release van de Wonder Woman film. NetherRealm Studios zet deze traditie voort en heeft nu bekendgemaakt dat er gear verkrijgbaar is gebaseerd op de outfits uit de Justice League film.

  Bekijk hieronder de trailer en werp een eerste blik op de nieuwe gear!

  Komt er meer nieuwe Injustice 2 gear?

  De trailer focust zich voornamelijk op de nieuwe gear voor personages Aquaman, Batman, Cyborg en The Flash. Ook de mobiele versie van Injustice 2 zal nieuwe outfits bevatten die rechtstreeks uit de film komen. Wat opvalt is dat Superman compleet uit de trailer wordt weggelaten. De superheld schijnt terug te keren in de Justice League film. Wat de mogelijkheid met zich meebrengt dat we ook Superman gear in de toekomst kunnen verwachten.

  Ook wij mochten al met de game aan de slag. In onze Injustice 2 review prezen wij het nieuwe gear systeem en de geweldige story mode. Injustice 2 is nu verkrijgbaar op PlayStation 4, Xbox One en PC. Verder is er ook een mobiele versie beschikbaar.

  Injustice 2

  Verkijgbaar vanaf 18 may 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.